06 - 31 06 06 62
Bereikbaar ma t/m vr: 08:00 - 20:00 uur

Personal Training / Duo Training

Heb jij een bepaald doel maar lukt het je niet om dit zelf te realiseren? Zit je gewicht je in de weg en lukt het je niet om hier verandering in te brengen? Of wil je een stok achter de deur? Vind je het fijn om één op één begeleid te worden bij een gezonde leefstijl?
Dan is Personal Training iets voor jou!

Samen werken wij aan je doel en streven we naar een maximaal resultaat. Dit alles op een leuke manier!
Trainingen worden zowel binnen als buiten verzorgd, in en rondom Schagen. Of dit nou bij je thuis is, lekker in de buitenlucht of in mijn PT-ruimte in Schagen. Dit is allemaal bespreekbaar!

Na het kennismakingsgesprek wordt er eventueel een afspraak gemaakt voor de intake. Tijdens het intakegesprek worden de doelstellingen besproken, startmetingen gedaan en wordt er vervolgens een plan van aanpak opgesteld. Daarna kunnen we beginnen!
Tussentijds worden ook evaluatiegesprekken gevoerd en worden metingen opnieuw gedaan om zo de voortgang bij te kunnen houden.

Liever samen met je partner trainen? Of met een vriend/vriendin?
Fit by Lau verzorgt ook Duo Training! Personal Training alleen dan gezellig met z’n 2e en dus ook een lager trainingstarief!

Ik ontvang je graag in mijn PT-ruimte in Schagen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op via de contactpagina voor meer informatie of indien je geïnteresseerd bent in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor Personal Training of Duo Training.

Tot snel!