06 - 31 06 06 62
Bereikbaar ma t/m vr: 08:00 - 20:00 uur

About

Mijn naam is Laura, 32 jaar, mama van zoon en dochter en woonachtig in Schagen.
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in verschillende sporten en vormen van bewegen. De keuze om destijds een sportopleiding te gaan volgen was daarom voor mij niet moeilijk. Zelf sporten is heerlijk, maar het overbrengen en motiveren van anderen is eigenlijk nog mooier. Daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en heb ik in 2016 Fit by Lau opgericht. Fit by Lau is gericht op Personal Training, Duo Training en Small Group Training voor verschillende doelgroepen. Voor gewichtsverlies, spierkracht opbouwen of gewoon een fit lichaam, je kunt bij mij terecht!
Trainingen worden zowel binnen als buiten verzorgd, in en rondom Schagen. Of dit nou bij je thuis is, lekker in de buitenlucht of in mijn PT-studio in Schagen. Dit is allemaal bespreekbaar!

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders red.) in Haarlem. Mijn specialisaties zijn Fitness&Health en Personal Training. Daarnaast heb ik ook het keuzevak Sportmassage behaald.
Ik ben werkzaam geweest in verschillende sportscholen, daarnaast heb ik ook Bootcamps en functionele trainingen gegeven. Functioneel trainen houdt in dat er oefeningen worden gedaan die bijdragen aan de bewegingen in het dagelijks leven. Tijdens mijn trainingen maak ik hier dan ook gebruik van.

Naast sporten en bewegen wordt ik ook ontzettend blij van gezond en lekker eten.
Veel variëren en nieuwe dingen ontdekken, daar ligt mijn passie!
Daarom kun je mij regelmatig in de keuken vinden met een voorverwarmde oven of een herriemakende blender..
Natuurlijk heb ik ook zo mijn momentjes.. Een wijntje met familie of vriendinnen bijvoorbeeld. Maar 80% van de tijd ben ik bezig met gezond en gevarieerd eten, want daar voel ik mij het allerbeste bij! Ik eet zo min mogelijk producten met toegevoegde (geraffineerde) suikers, uit zakjes en pakjes of met toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Naar mijn mening draait alles om balans. Gezond en gevarieerd eten, niet te veel en niet te weinig. Eten naar je energiebehoefte. Weten waar je valkuilen liggen. Trainen en bewegen, op een verantwoorde, leuke manier die bij jou past en die jou voldoening geeft. En last but not least, de juiste mindset.
Want goed in je vel zitten is goud waard!