28 Weken zwanger!

Even geen gezonde lunch foto, lekker recept of een “Quick Home Workout” maar even een kleine update! 
Het is inmiddels hartstikke zichtbaar, mijn buik groeit! De tijd vliegt in ene! Ik zit alweer in de 28e week van mijn zwangerschap..

Wel vond ik het spannend hoor, die groeiende buik.. Iets waar ik dagelijks mee bezig ben; buikomvang meten bij klanten, dat laat ik voor mezelf maar even zitten nu  Ik kreeg ook vaak te horen “Ooh, 20 weken zwanger? Je ziet nog niks! Maar jij hebt natuurlijk sterke buikspieren!”..
Maar sinds een week of 5 begint de kleine toch écht flink te groeien! Het hoort er helemaal bij en het is mooi om te zien maar ik vond dit mentaal (als Personal Trainer) best wel een dingetje, die groeiende buik🤰 Broeken die in ene strakker gingen zitten.. pfoeh.. maar TROTS dat ik ben!

Klanten zijn heel geïnteresseerd in mijn zwangerschap en sinds een paar weekjes krijg ik regelmatig te horen “Ja, nu groeit hij hoor!!”  Natuurlijk komen er ook een hoop geintjes voorbij…😄
Er zijn bepaalde (buikspier-)oefeningen die ik nú beter even kan laten zitten i.v.m. de groeiende buik, maar er blijft nog zoveel over. Genoeg dus om ook zelf lekker in beweging te blijven! Uiteraard train ik lekker op mijn eigen tempo nu.

Ik blijf mijn trainingen zo lang mogelijk verzorgen. Zolang ik mij goed en fit voel kan ik lekker doorgaan! Tijdens de zomer zal ik natuurlijk wel even afwezig zijn  Dit lijkt mij heel onwennig, mijn bedrijf even met rust laten… Dit heb ik in die 3 jaar tijd nog niet eerder gedaan🤔.. Ik ga het ervaren! Spannend!

#FITBYLAU #FBL #Schagen #update #zwangeretrainer